INCIDENT neasteptat la dezvelirea statuii lui Mihai Viteazul din Slobozia. Uite ce a patit primarul! Toti au ras in hohote!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 13:40

Pacatoasa mai e gura lumii. De cand a fost dezvelita statuia lui Mihai Viteazu de la Slobozia, au aparut tot felul de vorbe.

Ba ca e prea gras, ba ca seamana cu Mos Craciun. Ca sa vedem cum sta treaba, colegul meu Daniel Nicolaina a mers la fata locului si s-a intalnit cu primarul. Dupa lupte seculare cu mantia alba care s-a incapatanat sa acopere chipul marelui domnitor, a venit si momentul adevarului!

Chiar daca unii carcotasi ar fi asemuit capodopera cu Mos Craciun, l-am adus la fata locului pe insusi Primarul Sloboziei, domnul Alexandru Stoica.

Si daca am lamurit cat de mare este asemanarea cu Mos Craciun sa trecem la urmatoarea. Daca nu ati apucat sa aruncati un ochi in cartile de istorie, nu-i bai. In incheiere, domnul primar n-e arata nu numai ca e om de omenie si stie a canta, dar si ca are simtul umorului.

##VIDEO128415##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.