REACTIA FABULOASA a Narcisei cand a auzit ca iubitul ei, Nicolae Guta, asteapta al doisprezecelea copil

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:50

Ati vazut-o pe Narcisa Guta in toate ipostazele: nervoasa, suparata sau chiar vesela, dar, dansand in fata sectiei de politie, niciodata.

Vestea ca Guta va fi tata pentru a douasprezecea oara a transformat-o radical. Razboinica schimba starile, precum manelistul iubitele. Vestea ca Beyonce e insarcinata a dat-o total peste cap! Nu mai plange, nu mai ofteaza, ba chiar danseaza in mijlocul strazii?

Danseaza ea, dar, pe muzica lui Guta care isi traieste viata. Colac peste pupaza, razboinica a aflat ca a mai aparut o femeie care isi revendica locul in inima manelistului, Georgiana! Cu gandul la Guta si la viata lui, Narcisa mai ca a uitat ca trebuie sa se prezinte la sectia de politie.

Nici ei nu-i vine sa creada ca a intarziat cateva ore. Mai verifica inca o data ceasul si in ulitmul moment ajunge la usa sectiei. A avut noroc! A mai gasit politistii si a trecut cu brio de inca o zi de controlul judiciar. Si a petrecut o jumatate de ora in biroul polistilor, semn ca a avut multe de spus.

Multumita ca a mai incheiat o saptamana in care a dat cu subsemnata la politie, Narcisa se urca glont in masina tot cu zambetul pe buze.

Cat o tine starea de euforie ramane de vazut caci telenovela nu se termina aici.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

##VIDEO128444##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.