Ilinca Vandici, sexy si eleganta in postura de "Craciunita sexy"! Fotografii exclusive cu diva intr-o rochie rosie ca focul!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:50

Ilinca Vandici a imbracat tinuta de “Craciunita” si a dezvaluit din secretele frumusetii ei, in special in privinta podoabei capilare.

Ilinca a fost vedeta unei sedinte foto, in care apare intr-o rochie rosie ca focul, ce o prinde de minune si ii scoate in evidenta parul sanatos si chipul angelic. Vedeta s-a lasat scaldata in lumina bliturilor aparatelor de fotografiat pentru a-si anunta prietenele virtuale, si nu numai, ca urmeaza o perioada speciala de ingrijire, in special pentru par.

Imaginea unui salon de lux din Capitala, Ilinca acorda o importanta deosebita trucurilor de frumusete si asculta cu sfintenie sfaturile hairstylistului Adi Constantin, cel care se ocupa de intretinerea si mentinerea culorii parului ei.



Ilinca Vandici are cateva secrete, care o ajuta imens. Anotimpul rece ataca podoaba capilara, de aceea, i-am recomandat mastile hidratante si uleiurile nutritive. In plus, cel mai important detaliu il constituie o crema de netezire, o protectie termica care sa se aplice pe parul umed inainte de a se coafa, si un fixativ usor ”, spune Adi Constantin.

In pozele de Craciunita, Ilinca Vandici este extrem de eleganta! Roscata poarta o rochie, lunga, sexy, stil sirena, pe care a fost aplicata o blanita alba, ce te duce cu gandul la o atmosfera din povesti.

Vezi mai multe imagini pe wowbiz.ro!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.