Detectivii care anchetau un caz de rapire, INGROZITI. Au descoperit ASTA in timp ce survolau cu elicopterul! "Cine a facut asta e bolnav"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 12:45

O echipa de politisti din Brazilia au facut o descoperire socanta in timp ce survolau o zona cu elicopterul in cautarea unei persoane disparute.

Politistii survolau cu elicopterul o zona in care majoritatea este formata din imigranti  veniti din Germania. Detectivii erau in misiune incercand sa afle mai multe despre disparitia unei persoane. Nu se asteptau, insa sa vada asta! Un locuitor isi imprimase zvastica, celebrul simbol al nazitstilor, pe fundul piscinei. Nazismul este declarat ilegal in in Brazilia, prin urmare folosirea oricaror mijloace sau simboluri care promoveaza nazismul sunt pedepsite conform legii. Ofiterii au declarat, insa, ca proprietarul nu va fi, insa, amendat deoarece simbolul se afla pe o proprietate privata si nu se considera a fi ostentativ.



Totusi, asta ar trebui sa-i puna pe ganduri!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.