REACTIA SOCANTA a unei femei fata de bebelusul ei, la scurt timp dupa ce a nascut. Asistentele au surprins-o facand ASTA in baie!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:32

O tanara in varsta de 24 de ani din China, a socat o lume intreaga! Femeia sufera de o boala psihica. Recent ea a dat nastere unui baietel.

Li Zhenghua a fost surprinsa de asistentele medicale, la scurt timp dupa ce a nascut, in toaleta spitalului impreuna cu bebelusul ei. Tanara, care sufera de o boala psihica, a incercat sa-si manance copilul. Cadrele medicale s-au speriat foarte tare de aceasta reactie a tinerei mame.

Bebelusul tipa ca din gura de sarpe si avea muscaturi si vanatai pe mana. Cazul ei a socat o lume intreaga! Tanara a fost gasita pe strada, in timp ce se afla in travaliu.

A fost adusa de urgenta la spital. Medicii au lasat-o la inceput in salon singura cu bebelusul pentru ca femeia sa-l alapteze. Nu stiau, insa, ce greseala au facut. Daca nu ar fi fost descoperita la timp, cine stie ce tragedie s-ar fi intamplat!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.