Vrei sa arati bine de sarbatori? Uite cum poti obtine un ABDOMEN PLAT in doar 5 secunde! O tanara sustine ca a descoperit SECRETUL!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 12:35

O tanara sustine ca a descoperit secretul care face sa-ti dispara colaceii din jurul taliei din doar 5 minute.

Doamnelor si domnisoarelor, sunteti pregatite sa aflati secretul? Ei bine, adevarul este ca nu exista asa ceva! Nimeni nu poate obtine un abdomen plat in doar cinci minute, daca are cateva kilograme in plus si colacei pe burtica. Insa daca iti sugi burta si adopti o anumita pozitie, vei fi surprinsa de rezultate!

Dar nu disperati! Mergeti la sala, iar daca nu aveti timp, faceti in fiecare dimineata si seara cel putin 30 de andomene odata.

Dieta ajuta si ea foarte mult, asa ca evitati alimentele bogate in grasime. Oricum veti da iama in sarmale, carnati sau friptura de sarbatori, caci asa suntem noi romanii, ne place sa avem mese imbelsugate. Asa ca un regim sarac in grasimi si zahar ar avea numai beneficii! Nu fiti triste, veti arata minunat oricum in rochia pe care v-ati ales-o pentru sarbatorile de iarna!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.