IREAL. Si-a INGROPAT bebelusul crezand ca s-a nascut MORT. Ce a urmat depaseste orice imaginatie!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 12:25

Pe Lu Xiaoyun, o femeie insarcinata in patru luni, dintr-un sat din China, au apucat-o durerile facerii cand se afla la munca campului.

Fiind de la tara, femeia a nascut acasa, ajutata doar de mama si de fiica ei cea mare, in varsta de 7 ani. A trimis in schimb vorba sotului care se afla la serviciu, sa vina repede acasa. Barbatul a alergat intr-un suflet, insa cand a sosit si-a gasit sotia intr-o balta de sange.

A intrebat de copil insa sotia si soacra i-au spus ca s-a nascut mort.

Soacra ingropase deja bebelusul in gradina, la radacina unui copac. Ingrijorat ca sotia lui a pierdut atata sange, barbatul a chemat salvarea. Cand a sosit ambulanta, medicul si asistentele au intrebat de copil. Mama si bunica au spus ca se nascuse mort si ca l-au ingropat.

Medicului nu i-a venit sa creada cand a auzit o asemenea grozavie. Le-a intrebat pe femei daca s-au asigurat din toate punctele de vedere ca pruncul s-a nascut mort.
Desi au raspuns afirmativ, tatal s-a napustit asupra locului unde i s-a spus ca fusese ingropat nou nascutul. A inceput sa sape, dezgropandu-l cu propriile maini. Mare le-a fost mirarea cand medicul le-a spus ca e fetita e in viata, desi statuse ingropata mai bine de doua ore.

Bebelusul a fost trasportat de urgenta la spital unde a fost plasat in incubator. Dupa trei zile de spitalizare, parintii si-au putut lua fetita inapoi acasa.
E o minune ca este in viata!


Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta