HOROSCOP 2015! Uite cum vei sta cu sanatatea in functie de zodia ta! Iata la ce sa fii atenta!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:32

Astrele iti rezerva cateva surprize in anul 2015 in ceea ce priveste starea ta de sanatate. Iata despre ce este vorba.

BERBEC

Evenimentele anului trecut te-au supus, cel mai probabil, la presiuni, enervari, schimbari neasteptate si se poate sa iti fi creat senzatia de perpetua instabilitate. Tot acest tavalug de situatii, i-a ajutat pe unii Berbeci sa isi redescopere identitatea, unicitatea si sa se afirme. Pe altii insa, se poate sa ii fi adus la limita rabdarii si a resurselor fizice.

Uranus ramane inca in Berbec, asa ca pastrezi tendinta de a reactiona disproportionat, exagerat, repezit, ceea ce te predispune la oboseala, incurcaturi si accidente, dar si la puseuri de hipertensiune ori la tensiune oscilanta.

Poate chiar si la a manca prea mult, pe fond nervos.

Pentru a evita insomniile si pentru a putea sa-ti canalizezi constructiv energia, este recomandat sa te implici in activitati sportive care sa iti consume surplusul si care sa te ajute sa te disciplinezi si sa te concentrezi. Incearca baile lungi si relaxante, in loc de dusuri rapide si energizante. Daca insa te simti prea vlaguit ca sa mergi la sala sau la fotbal, te poate ajuta yoga, meditatia, tai chi-ul etc.


Alimentatia este, de asemenea, foarte importanta in decursul acestui an si este recomandat sa eviti mai mult ca oricand mancarea gen fast food, prajelile, grasimile, excesele alimentare si alcoolice, in general.

Ficatul ar putea da semne de oboseala. Cel mai probabil, asimilezi mai greu decat in alti ani substantele nutritive, in vreme ce nivelul colesterolului ar putea creste ingrijorator. De aceea, se recomanda o alimentatie cat mai naturala, multe fructe si legume, suplimentele alimentare naturale si nu din cele sintetice.
Poate si un aport de oligoelemente, dar numai la sfatul medicului.

TAUR

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.