Catagay Ulusoy: “Am fost la locul potrivit, la timpul potrivit”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 oct 2020, 12:05

“Yaman”, un nou serial de succes incepe vineri, 12 decembrie, la Kanal D!

Actorul din rolul principal, Catagay Ulusoy, spune ca s-a identificat cu personajul sau, dupa o munca asidua de intelegere a psihologiei acestuia

Catagay Ulusoy, actorul principal din serialul “Yaman”, care va incepe vineri la Kanal D, a cucerit deja publicul din Romania cu rolul Emir din “Feriha”. Aceasta a afirmat ca presa i-a conturat o imagine care nu are legatura cu realitatea, aceea de “afemeiat” si petrecaret”, desi in realitate este un timid.

Nu si-a imaginat niciodata ca va avea succes. “Pentru mine a fost o supriza uriasa, nu am avut asemenea ambitii si nu m-am asteptat nici la titlul de Best Model, obtinut in 2010. Cred ca sunt norocos. Am fost la locul potrivit, la timpul potrivit”, a spus Catagay Ulusoy.

Referitor la Yaman, personajul pe care il interpreteaza in serialul cu acelasi nume, Catagay Ulusoy spune ca si-a studiat cu meticulozitate partitura actoriceasca.



“Yaman are o poveste a formarii. A crescut fara tata, mama lui este cantareata si e recasatorita. Modelul lui Yaman  in viata este fratele sau mai mare, care e implicat in tot felul de probleme cu oamenii legii. Viata lui Yaman se schimba insa cand il va intalni un avocat, care se regaseste in povestea lui… Am lucrat mult din punct de vedere psihologic  asupra acestui personaj si  am ajuns sa ma identific cu Yaman foarte bine.
Cel putin asta imi spune succesul serialului…  ”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16772839/1/media-141804150561757800.jpg
Cagatay Ulusoy, actorul principal din serialul Yaman, s-a nascut la Istanbul, la 20 septembrie 1990. Inzestrat cu calitati fizice demne de un sex-symbol, in 2010, Cagatay Ulusoy a fost ales  “Best Model of Turkey”. Dupa ce si-a terminat  studiile la Universitatea din Istanbul, Facultatea de  Silvicultura, Catagay a obtinut un post la Departamentul de Irigatii si Design Peisagistic si, in paralel, a inceput sa ia lectii de actorie.

Catagay Ulusoy a devenit cunoscut publicului larg datorita rolului din serialul “Feriha”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

De vineri,  il veti putea urmari interpretand personajul principal al serialului de succes “Yaman”. 

Productia va fi difuzata incepand din 12 decembrie, in fiecare joi si vineri, de la 20:00, la Kanal D.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.