SOTUL Cristinei Rus, ridicat de mascati! Omul de afaceri este acuzat de spalare de bani

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 aug 2021, 22:35

De la un trai ca in rai la unul ca-n Iad! Cantareata Cristina Rus s-a trezit in aceasta dimineata cu mascatii la poarta!

Sotul ei ar face parte dintr-o grupare infractionala acuzata de spalare de bani si delapidare! „Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism  au efectuat  un numar de 31 de perchezitii domiciliare pe raza judetelor Ilfov, Arad si a municipiului Bucuresti, în cadrul unei actiuni vizând destructurarea unei grupari infractionale organizate, specializate în comiterea infractiunilor de manipulare a pietei de capital, delapidare si spalare de bani.”(SURSA DIICOT)

Fericirea Cristinei Rus pare sa se transforme intr-un cosmar.

Omul alaturi de care si-a construit o familie pare sa aiba probleme serioase cu legea! Sotul ei, Dragos, Bîlteanu, sef al  companiei SIF Banat Crisana ar face parte dintr-o grupare infractionala care ar fi prejudiciat statul cu 13 milioane de euro!

In 2009 Cristina Rus era toata un zambet: traia o frumoasa poveste de dragoste alaturi de un tanar om de afaceri a carui avere era estimata la peste 65 de milioane de euro! Un an mai tarziu, cei doi deveneau parinti: se nastea primul lor copil, un baietel! Cantareata spunea ca duce o viata la care nici nu

a indraznit sa viseze!

Iar anul acesta Cristina Rus a devenit mama pentru a doua oara. De data aceasta i-a daruit sotului o fetita! Un tablou perfect ar spune toata lumea: ea o cantareata frumoasa, el un tanar bogat! Dar viata de poveste a fost lovita crunt de mascati in aceasta dimineata! Sotul si socrul artistei dau acum explicatii in fata procurorilor DIICOT!

Familia Cristinei Rus este zguduita din temelii. 

In aceasta dimineata, vedeta s-a trezit cu mascatii la usa.
Au avut o nunta cum numai in filme vezi, ba chiar vedeta s-a dedicat apoi familiei iar aparitiile ei in viata publica au fost destul de rare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

25 de persoane din Bucuresti, Ilfov si Arad sunt suspectate ca ar fi delapidat SIf Banat  Crisana si SIF Muntenia.

Printre suspecti se afla si Dragos Bilteanu, sotul cantaretei, acesta fiind unul dintre sefii de la SIf Banat crisana.

Au transferat bani prin intermediul unor off-shoruri si s-ar fi implicat in operatiuni de manipulare a pietei de capital.
Procurorii DIICOT spun ca toti vor fi audiati la DIICOT. Culmea este ca off-shorurile erau controlate tot de catre ei ca sa ascunda sub o forma sau alta provenienta banilor.

Pe Cristina Spatar nu a mai vazut-o nimeni la fata de cand sotul ei a ajuns pe mana justitie.