Englezii spun ca si-ar fi luat casa de 60.000 de lire din ajutoarele primite de la stat! Cum credeti ca arata locuinta acestui roman?

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:50

Nu e zi, parca, lasata de la Dumnezeu, in care vreun roman sa nu apara pe prima pagina a ziarelor din strainatate.

In Marea Britanie, un co-national a devenit vedeta. Ar trai in lux, din ajutoarele sociale, spun jurnalistii britanici. Insa, acasa, in gospodarie, povestea este cu totul alta.

Ion Lazar din comuna Argetoaia de Dolj a ajuns in Marea Britanie la inceput de an. Strange fier vechi de pe strazile din Londra, dupa cum spune intr-un reportaj difuzat de Channel 5.

Pe langa munca, barbatul ar trai si din ajutoare sociale, din 1.700

de lire sterline pe luna, scriu jurnalistii de la DailyMail. Ar fi reusit sa stranga peste 60.000 de lire sterline ca sa-si faca o casa frumoasa, acasa, in Romania, se arata in articol. Acasa, sotia da din umeri cand aude de o asemenea suma: "Daca erau 60.000 de lire, o luam de jos, toata casa, asfaltam toata curtea. Nu mai tineam namoale!".

Se poate lauda doar cu doua-trei ferestre cu termopane si o tencuiala pusa pe casa.
Nimic mai mult. Femeia recunoaste ca, fara banii din Anglia, nu ar fi reusit sa faca nimic. Acasa, traieste impreuna cu cei doi copii din alocatia de 280 de lei.

Saptamana trecuta, premierul britanic David Cameron a anuntat ca le va interzice imigrantilor accesul la beneficii sociale timp de patru ani, dupa ce s-au mutat in Marea Britanie.
##VIDEO128606##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.