El este romanul care uimeste Irlanda! Nu o sa crezi ce face pe strazile din Belfast

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:51

Ne-am obisnuit s-auzim de romani care „predau” lectii de furat sau altii care isi denigreaza tara prin faptele lor!

Exista, insa, si romani care ii incanta pe straini! Jurnalistii irlandezi scriu despre un roman senzational, care le daruieste zambete si bucurie pe strazile din Belfast! Imaginile urmatoare sunt de-a dreptul incantatoare!

Cum sa nu-i zambesti, macar pret de-o clipa, cand ii auzi optimismul si bucuria in glas?! Colindele cantate de el in Piata Corn din Belfast au parca un strop de magie, care ii opreste pe irlandezi din drumul lor si raman sa-l asculte.



Cine este acest domn incantator, cu platonul bej, pantaloni de stofa, la dunga, care le ofera colinde trecatorilor din Belfast?! Isi spune Carlos Aflat, iar jurnalistii irlandezi scriu c-ar fi compatriotul nostru si c-ar avea 45 de ani. Numele nu aduce a Romania, nici accentul sau englezesc, destul de bun, irladezii, insa, sustin c-ar fi roman.

Presa din Belfast scrie despre Carlos ca despre un personaj senzational.
Daca judecam dupa felul in care trecatorii se opresc sa-l filmeze sau sa-l fotografieze, am spune si noi ca artistul din strada, Carlos Aflat, chiar se bucura de succes! Nu este prima data cand Carlos da cate o reprezentatie in Europa.

Potrivit unei alte postari pe youtube, Carlos a mai fost filmat in iunie, anul acesta, pe o strada din Capitala Suediei, Stockholm. La acea data, Carlos era imbracat tot elegant, iar vocea incantatoare si sarmul erau aceleasi.

##VIDEO128749##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: