Politicianul roman iese in evidenta, oriunde se duce! Priviti-l in actiune, la Parlamentul European

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:51

Politicianul roman iese in evidenta, oriunde se duce! Se remarca prin atitudine dar, mai ales, prin abilitatile sale lingvistice! Priviti-l in actiune, la Parlamentul European!

Grup mare, de peste 50 de persoane: consilieri locali, membri si tinere sperante in ale politicii PSD-iste! Cu totii- musafiri in Parlamentul European. Gazda le-a fost Claudia Tapardel, europarlamentar cu patalama.
Vizita este unica, asa ca pregatirile sunt pe masura. Fiecare are in dotare o tableta, un telefon inteligent sau macar un aparat foto cu care sa imortalizeze evenimentul.

Si, de cum pune piciorul pe pamant european, romanul incepe sa isi arate spiritul dambovitean! Daca doamnele s-au imbracat elegant, domnii nu s-au lasat nici ei mai prejos.

Unii au tinut sa treaca pragul Parlamentului European cu caciula pe cap. Nu orice fel de caciula, ci una de blana, ca sa nu-i traga curentul prin ungherele celei mai importante cladiri din europa. Unde mai pui ca, da bine la poza!

Dar, sa revenim la europarlamentarul nostru, Claudia Tapardel! La numai 30 de ani, social-democrata a ajuns in Parlamentul European! Si era cat pe ce sa fie cea mai tanara femeie eurodeputat! A batut-o la varsta o colega din Bulgaria!

Din luna mai s a mutat din  Bucuresti la Bruxelles.
Este membra in comisia pentru Transporturi si Turism a Parlamentului European si are planuri marete! Vrea sa faca un grup interparlamentar care sa promoveze turismul in Europa.

Viata in Parlamentul European nu seamana cu cea din Parlamentul Romaniei, unde alesii nostri mai mult se odihnesc decat muncesc. La Bruxelles, altfel stau lucururile, numai drumul de la o sedinta la alta ii oboseste pe europarlamentari.

Dar, cand esti tanara, zece mii de pasi sunt prea putini pentru cate planuri ai de indeplinit.

##VIDEO128753##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii