HAOS la guvern! Bugetul pe 2015 nu a fost depus in Parlament nici pana astazi

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:51

Bugetul tarii intarzie! Dupa ce Ministerul de Finante a postat ieri, cu surle si trambite, proiectul pe site-ul sau, astazi, inaintea sedintei de Guvern, lovitura de teatru.

Premierul a constatat ca, de fapt, nu au fost trecute in sistem toate cifrele. Incertitudinea s-a simtit, imediat, in piata, unde leul a luat-o la vale!

Bugetul tarii noastre ar fi trebuit sa ajunga in aceasta dimineata la Parlament. Dar, surpriza, acest lucru nu s-a intamplat! Premierul vine cu explicatiile: "Pentru ca, dupa finalizarea datelor macroneconomica si macrobugetare este nevoie de procedura de introducerea in sistem. S-a lucrat si aseara, toata noaptea, s-a lucrat si azi dimineata, cand e gata, vine la Guvern si dupa aceea il trimitem la Parlament".



Intarzierea nu este singura problema a bugetului. Nimeni nu stie exact ce se va intampla cu finantarea DNA. Efectele balbaielilor guvernamentale s-au simtit imediat!

Ce daca bugetul nu este gata? Liderii PSD au si alte probleme pe cap! Cum ar fi revolta presedintilor de Consilii judetene care nu doresc sa aleaga intre functia administrativa si cea politica. Marian Oprisan a transmis, la centru, urmatorul raspuns: daca se separa functiile politice de cele administrative, sa se faca pana la varf.
Oare s-o fi gandit chiar la premier?

Deocamdata, nu se stie ce va alege Victor Ponta daca va fi silit- functia de premier sau cea de presedinte PSD! Un lucru este, insa, sigur. Bugetul mai intarzie!
##VIDEO128824##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei