Horoscopul lunii ianuarie 2015! Uite ce la ce trebuie sa te astepti in prima luna a anului viitor!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:34

Pentru ca vrem sa fii pregatita, ne-am gandit sa-ti oferim horoscopul lunii ianuarie 2015.

Horoscop ianuarie 2015, Berbec:

Pana in 3 a lunii, ambitiile voastre pe termen lung sau pe plan social intra in conflict cu multitudinea dorintelor voastre de moment sau de ordin personal. In zilele urmatoare, mai exact intre 7 si 16 ale lunii, sunt favorizate investitiile in proiectele de lunga durata, colective sau in parteneriatele cu prietenii. Pot aparea la orizont sponsori, iar viata voastra sociala se anima intens.

Totul merge ca uns!

In mod normal, dati curs confruntarilor sau chiar voi le provocati, dar loviturile voastre pot ricosa in a doua decada si nu va va fi usor sa le parati pe cele venite din exterior, fie ca sunt administrate de partener ori competitie. Senzatia ca plutiti in deriva si nu va gasiti ceva ferm de care sa va agatati va poate determina sa va implicati in scheme de afaceri ilicite sau paguboase intre 13-21 ale lunii.


In 19 si 20, interesele si dorintele voastre se bat cap in cap cu cele ale anturajului. Din 21 incolo, revizuiti-va atitudinea in raport cu prietenii. Incepand cu data de 27 ianuarie 2015, partenerul cucereste pana si ultima reduta a inimii voastre, facandu-va pe nesimtite sa renuntati la valorile voastre, materiale ori spirituale, pentru a-i face pe plac, dar candva intre 29 si 31, va reveniti in simtiri, nu fara regrete.


Horoscop ianuarie 2015, Taur:

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.