SCENE de GROAZA intr-o cafenea din Sydney! Mai multe persoane tinute CAPTIVE de un terorist

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:51

Momente de groaza, intr-o cafenea, unde mai multi oameni sunt, si la aceasta ora, tinuti prizonieri!

Autoritatile vorbesc despre un singur rapitor si iau in calcul varianta unui atac terorist! Sunt imagini socante! Oameni care alearga disperati pentru a-si salva viata! Priviti-o pe aceasta tanara cum fuge, ravasita, spre politistul care-i face semne sa se grabeasca! Stie ca e singura ei sansa sa se salveze! Este printre cele trei persoane care au reusit sa scape, in aceasta dimineata, din cafeneaua groazei!

Imaginile au fost surprinse, nu cu mult timp in urma, la cateva ore dupa ce s-a aflat de evenimentul care-a socat Australia! Anuntul socant a a aparut in aceasta dimineata, la Sydney, cand, fortele

de ordine si jurnalistii au inconjurat o cafenea din centrul orasului. Spaima s-a instalat imediat ce, la fereastra cafenelei, a fost vazut un steag gruparii Statul islamic. Presa australiana scrie ca in cafenea ar mai putea fi intre 10 si 50 de persoane, in cafenea! Mai multe persoane au fost vazute pe fereastra, tinand mainile ridicate.

##VIDEO128899##

Fortele de ordine au evacuat intreaga zona, in timp ce zeci de politisti au incercuit cafeneaua groazei.

Anchetatorii de la Sydney vorbesc despre un singur rapitor. Se crede ca protagonistul acestui act ar avea legatura cu un barbat in varsta de 25 de ani, care, cu putin timp inainte de sechestrarea din cafenea, a fost arestat pe motiv c-ar fi participat la pregatirea unui atentat pe teritoriul Australiei si pentru ajutarea unor australieni sa calatoreasca spre Siria, pentru a lua parte la activitati teroriste.

Cafeneaua este situata intr-un cartier select al Sydney-ului, pe nume Martin Place.
Este centrul financiar al orasului, in care se afla sediile a numeroase administratii, inclusiv biroul premierului, dar si sediul Bancii Centrale. Cei care locuiesc in acest cartier sunt in stare de soc!

Australia, care s-a angajat in septembrie alaturi de Statele Unite in lupta impotriva organizatiei Satul Islamic si-a crescut nivelul de alerta fata de amenintarea terorista reprezentata de combatanti jihadisti australieni, care s-au intors din Irak si Siria.
Potrivit unor estimari, peste 70 de australieni lupta, in prezent, in randul jihadistilor in Irak si Siria.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.