SCANDAL la primirea ajutoarelor sociale de la Uniunea Europeana. Sute de batrani s-au CALCAT in picioare pentru alimente de baza!

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:51

In timp ce altii nu mai stiu ce sa-si cumpere pentru a avea cea mai imbelsugata masa de Craciun, altii stau, ore in sir, la coada pentru cateva alimente de baza primite gratuit de la Uniune Europeana.

Sute de batrani, someri si persoane cu handicap s-au asezat la coada, cu noaptea in cap, pentru a primi ajutoarele de la Uniunea Europeana. La un moment dat, spre dimineata, portile de la institutia unde se distribuie ajutoarele s-au deschis. Nerabdatori, dupa ore de asteptat in frig, oamenii s-au calcat, pur si simplu, in picioare.

Cei mai in putere au ajuns primii in fata cladirii si s-au asezat in fata usii, pentru cei in varsta, insa, a fost prea greu si, in ciuda orelor petrecute in frig, au ramas ultimii.

O doamna a fost, pur si simplu, doborata de multimea care a navalit in curte. Nu s-a mai putut tine pe picioare si a cazut. Biata de ea, a fost ridicata, cu greu, de cineva cu suflet.

La lumina zilei, se putea vedea suferinta acestor oameni. Unii in carje, altii, obositi abia se mai tineau pe picioare. O batrana nu a mai rezistat la rand si a iesit din imbulzeala creata.

Si totul pentru cateva kilograme de alimente.

Pachetele cu alimente de la Uniunea Europeana contin malai, faina, paste fainoase, ulei zahar, zacusca, rosii in suc propriu precum si conserve cu carne de porc. Cei care beneficiaza de aceste ajutoare sunt persoanele cu handicap grav, pensionarii si somerii indemnizati sau neindemnizati.

##VIDEO128901##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii