Un elicopter SMURD S-A PRABUSIT in Lacul Siutghiol din judetul Constanta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:34

Un elicopter SMURD cu patru persoane la bord s-a prabusit, luni dupa-amiaza, in Lacul Siutghiol din judetul Constanta, iar la fata locului au fost trimise echipaje de pompieri, Ambulanta, Politie si scafandri.

Un membru al echipajului a fost adus la mal cu o barca de catre echipajele de salvare care se afla la fata locului si continua interventia, a declarat managerul Ambulantei Constanta, Ionut Cealera.

Potrivit sursei citate, la ora transmiterii acestei stiri, mai multe echipaje de pompieri si scafandri intervin cu barci pentru recuperarea celor patru persoane aflate in elicopterul SMURD prabusit.

Potrivit unui comunicat al MAI, la bordul elicopterului se aflau un pilot, un copilot, un medic si un asistent.



Conform reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Constanta, elicopterul SMURD se afla in misiune si se indrepta spre Tulcea, de unde urma sa preia un pacient cu embolie pulmonara pentru a-l transporta la Spitalul Judetean Constanta.

Potrivit primelor informatii de la fata locului, cele patru persoane aflate la bord ar fi supravietuit si s-ar fi refugiat pe o epava.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.