Georgiana, NOUA CUCERIRE a lui Nicolae Guta a DEZVALUIT totul despre RELATIA ei cu regele manelelor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:51

Georgiana, femeia cautata de toata presa pentru a-si spune povestea cu Nicolae Gută, va dezvaluie tot despre legatura sa cu Regele Manelelor.

Despre cine vorbeste Guta si cui vrea sa ii fure un sarut? Daca va imaginati ca e vorba de Beyonce sau Narcisa, va inselati. Vorba aceea cand doua se cearta, a treia castiga! Inima autoproclamatului rege al lautarilor evident! Si ca in basmele rurale sentimentele par sa fie reciproce caci Georgiana din Clejani danseaza cum ii canta Nicolae Guta.

Ca in filmele de la Bollywood, raspunsul amorezatului vine, cum altfel, daca nu tot in versuri! Incredibil! Nicolae Guta spune tot! Este fericit si foarte indragostit! Asta da declaratie de dragoste! Dar cum ramane cu Narcisa, Beyonce si telenovela de

dragoste care tine telespectatorii de cateva saptamani cu sufletul la gura?

Ce colaborare reusita, nu? Pai langa o asa femeie Nicolae Guta nu putea decat sa straluceasca mai ceva ca lantul de la gat de care musai sta agatat un pandantiv aurit mare cat roata carutei. Pe langa asta manelistul a avut grija sa se mai accesorizeze cu o bratara si un ghiul cat toate zilele.

De ceva vreme incoace, Georgiana si Nicolae sunt de nedespartit! Impreuna pregatesc un album nou, filmeaza videoclipuri si sustin concerte pe aceeasi scena.

Cum Narcisa nu mai are demult un cuvant despre relatiile lui Guta, intrebarea este ce face Beyonce in tot acest timp.

Oricum ar fi situatia, Beyonce si-a propus sa nu mai repete greselile celorlalte femei din viata lui Guta, asa ca are grija sa nu -l scape din ochi nicio clipa. Dovada ca la ultimul videoclip, are si ea cateva roluri clare, regizor, scenarist si sufleur. Apropiatii manelistului sunt convinsi, insa, ca ochii alunecosi ai lui Guta nu o vad decat pe Beyonce, iar inima lui zburdalnica nu bate decat tot pentru ea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

##VIDEO128923##