Cagatay Ulusoy:  “La scena sarutului sunt de fiecare data tensionat si stanjenit…”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 oct 2020, 07:35

Cagatay Ulusoy, actorul care il interpreteaza pe Yaman, personajul principal din serialul cu aceleasi nume, difuzat in fiecare joi si vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, spune ca e incurcat de fiecare data cand trebuie sa filmeze scene in care isi saruta partenera de la filmari.

“La scena sarutului sunt de fiecare data tensionat si stanjenit, dar filmez, nu am cum sa ma sustrag  sau sa schimb scenariul” ,   a spus indragitul actor. Acesta a mai declarat ca a fost un timid multa vreme si ca a depasit acest inconvenient in relatiile sociale dupa ce s-a inscris la baschet.

“Abia dupa ce am intrat intr-o echipa de baschet am invatat sa socializez, sa ma simt confortabil si alaturi de oameni pe care nu ii cunosc.

Inainte de meciuri obisnuiam sa iesim si sa ne simtim bine cu cei din echipa adverse. A fost ca un exercitiu. In acest fel, in timp, am invatat sa ma relaxez si sa fiu o fiinta sociala…”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16773247/1/media-141872890313392600.jpg
In “Yaman”, Catagay Ulusoy interpreteaza rolul unui tanar sarac ce ajunge printr-o inprejurare ciudata sa traiasca in cartierul bogatilor. Yaman se depaseste pe sine, schimba lumea noua in care e nevoit sa se adapteze si se indragosteste de cea mai ravnita si mai bogata fata, Mira (interpretata de Serenay Sarîkaya).

Dar impotriva dragostei lor apar piedici generate de prejudecatile celor din jur.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu ratati in fiecare joi si vineri, de la ora 20:00, “Yaman”, un nou serial de succes, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.