Florin Salam, in CULMEA FERICIRII. Manelistul se va CASATORI cu aleasa inimii sale, Roxana Dobre!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:52

S-a anuntat nunta anului 2015! Va fi o petrecere ca-n povesti cu regi si regine, bucate alese si cei mai in voga manelisti.

Ati ghicit cine sunt norocosii? Hai mai bine sa va spunem noi. Florin Salam si Roxana Dobre vor face pasul cel mare. Florin Salam a tras lozul castigator? Manelistul e mai fericit ca niciodata si deja planuieste nunta anului 2015! Florin Salam este schimbat radical! Zambeste si isi face planuri.

Florin Salam este fermecat de iubita sa si nu mai are ochi decat pentru ea. Sunt impreuna de 7 luni dar parca se cunosc de o viata.

Mai ales ca Roxana si seamana cu fosta sotie. Bruneta cu parul ca abanosul este cea care l-a facut sa depaseasca pierderea celei care i-a fost iubita, prietena si mama copiilor, Fanica. Si, atunci cand nimeni nu mai spera ca spera, Salam isi reface viata si chiar se gandeste sa devina tatic a treia oara.

Ce mai! Florin Salam are, in sfarsit, o familie mare si fericita, asa ca de acum inainte este foarte atent ce declara ca nu cumva viitoarea sotie sa fie deranjata.


##VIDEO128998##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.