Va mai amintiti de copilasii care isi faceau temele la lumina instalatiei de brad? Datorita telespectatorilor Kanal D vor avea parte de sarbatori pline de lumina si caldura!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:52

Parintii si cei cinci micuti au acum curent, caldura si geamuri prin care nu mai intra frigul!

Iar asta si datorita dumneavoastra, telespectatorii Kanal D, care ati sarit din nou in ajutorul celor aflati in nevoie! Pe-acesti copilasi, saracia i-a condamnat sa creasca, sa invete si sa se joace sub o instalatie de brad alimentata de la o baterie, singura sursa de lumina. Casa in care locuieste familia Crivat nu avea nici curent, nici caldura.

De sarbatori, oamenii cu suflet mare, impresionati de povestea trista a copiilor, le-au facut celor mici un dar nepretuit.

Instalatia colorata care pana acum tinea loc de bec in casa, a fost inlocuita de una noua. Ionut ar mai fi vrut ceva- un brad de Craciun; dar cum visul costa prea mult, abia acum a devenit realitate.

Mos Craciun nu ii va uita anul acesta pe cei cinci copii ai familiei Crivat. Ajutat de parintele din localitate, deja le trimite cadouri peste cadouri. Mai sunt multe de facut, pana la Craciun, membrii familiei Crivat vor avea si un aragaz, haine noi, paturi si covoare.

Daca vreti sa ii ajutati, scrieti-ne la adresa [email protected]!

##VIDEO129129##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.