NERVI intinsi la maxim, trafic intens si aglomeratie. E clar, am intrat in FEBRA cumparaturilor de Craciun!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:52

Seara, dupa ce oamenii ies de la serviciu, strazile capitalei incep sa semene cu un furnicar urias.

Am intrat, cu totii, in febra cumparaturilor de sarbatori, a inceput si nebunia in trafic.  Fiecare sofer se descurca asa cum poate. Tupeul e de baza, priviti imaginile! Orice drum, la ceas de seara, a devenit un calvar. Cu nervii intinsi la maximum, soferii se deplaseaza cu viteza melcului. Vorbim despre cei care respecta regulile de circulatie. Ceilalti, foarte numerosi, de altfel, actioneaza dupa legea tupeului!

Pana si liniile de tramvai au devenit neincapatoare.

Satui, probabil, de aglomeratie, soferii din imagini au renuntat sa se mai gandeasca la regulile de circulatie. Merg in coloana, pe linia de tramvai! Situatia este si mai complicata cand sirul de masini ajunge in statia de tramvai.

Mai tupeisti, unii dintre soferi ocupa si cealalta linie de tramvai. Doar calatorii au timp sa astepte. Vrem si noi sa mergem pana la prima. Ia, uite, nu mai opreste tramvaiul in statie.
Pana la prima, va rugam frumos!Credeati ca, macar de sarbatori, am scapat de cei care, atentionati ca incalca regulile devin violenti? Ei bine, va inselati!

Pe acest pod, se circula bara la bara. In timp ce ne deplasam regulamentar, din spate, apare un autoturism pe contrasens. Pentru siguranta dumneavoastra, noi va sfatuim sa evitati, pe cat posibil, orice dialog cu asemenea persoane. Altcineva ar trebui sa-i intrebe de vorba!

##VIDEO129150##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei