ADORABIL. Un pui de pinguin din Antarctica, prieten la catarama cu un turist venit la Polul Sud

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:52

Natura e, mereu, surprinzatoare, dar, imaginile cu puiul de pinguin care descopera caldura omeneasca sunt, de departe, cele mai impresionante.

Trebuie sa le vedeti si dumneavoastra! Ceea ce tocmai admirati este o intamplare cat se poate de reala si nu desen animat! Fericitul turist, cercetat de puiul de pinguin curios se relaxeaza pe o plaja din Antarctica.

Micutul se cuibareste comod pe pieptul baabatului, desi este sigur ca nu a mai vazut, pana acum, oameni. Parca il mangaie cu o aripa pe obraz si ar vrea sa-i transmita un mesaj.

Ciuguleste putin din geaca portocalie si chiar il atinge cu ciocul pe nas. Turistul rezista cu stoicism, dar, cand ridica, putin, capul sa verifice daca intalnirea e surprinsa pe camera de filmat, pinguinul face un gest impresionant.

Si, daca celebra serie cu aventurile pinguinului Mumble a cucerit milioane de parinti si copii, suntem siguri ca imaginile cu puiul de pinguin curios vor face inconjurul lumii!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO129154##

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.