MOTIV de BUCURIE pentru patru copii abandonati din Neamt. Mos Craciun a venit mai devreme la ei plin de cadouri!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:52

Sarbatorile de iarna nu sunt pentru toti copiii motiv de bucurie. Am intalnit, de curand, patru micuti din judetul Neamt, de care are grija bunica.

Parintii i-au abandonat iar batrana nu are bani sa le fac brad de Craciun si nici sa le pregateasca o masa imbelsugata. Maria Petraru nu mai stie ce sa faca pentru cei patru nepoti ai sai. De trei ani de zile, femeia are grija de ei ca de ochii din cap. Au fost abandonati de parinti si, de-atunci, le este si mama si tata.

Tatal celor patru copii i-a parasit primul, apoi a urmat mama.

In aceste conditii, bunica a ramas cu patru copii mici in grija. Ii creste intr-o camaruta si cauta sa nu le lipseasca painea de pe masa. Cand vin de la scoala, bunica ii asteapta cu masa pregatita. Printre lacrimi, bunica ii cheama la masa pe nepoti. Bucurosi, copiii incep sa manance, nu sunt pretentiosi iar astazi bunica a reusit sa le cumpere parizer.

Alex, Geanina si Florentina merg la scoala iar cel mic, Andrei, in varsta de trei ani si jumatate urmeaza sa mearga la gradinita.

Cu totii viseaza la cadouri de Craciun. Bunica micutilor are un ajutor social de 200 de lei iar bunicul o pensie de 300 de lei. Cu acesti bani trebuie sa hraneasca sase guri. Cat despre alocatia copiilor nici nu se pune problema, parintii lor nu au depus acte in acest sens.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Este foarte greu, abia se descurca, insa, femeia, nici in ruptul capului nu vrea sa-i dea pe copii in grija statului.

Si, apoi, unde poate sa fie mai bine pentru acesti copii decat langa bunici, langa familia lor, langa cei care, in ciuda greutatilor, se zbat pentru ei, zi de zi.

##VIDEO129210##

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.