"Sabbagh in actiune": Operatiune dupa un scenariu ca in filme - au vrut sa fure bancomatul cu totul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:37

In fiecare luni, in cadrul Stirilor Kanal D de la ora 19:00, realitatea strazii va fi traita "pe viu" de telespectatori la "Sabbagh in actiune".

Christian Sabbagh se intoarce in strada pentru a lupta impotriva fenomenului infractional, alaturi de reprezentanti ai Politiei. Subiectul de luni, 22 decembrie, surprinde o spargere spectaculoasa realizata de o banda de indivizi, mai precis furtul unui bancomat, realizat dupa un scenariu ca in filme.

"Un grup de infractori cu mintea odihnita a planuit, si aproape a realizat furtul unui bancomat. Ghinionul lor: intreaga operatiune a fost filmata din toate unghiurile.

Inconjurati de politisti inarmati, hotii au schimbat sperantele de imbogatire cu certitudinea inchisorii", spune Christian Sabbagh.

Desfasurarea flagrantului, peripetiile si deznodamantul acestei ispravi le vedeti luni, de la ora 19:00, la "Sabbagh in actiune", in cadrul Stirilor Kanal D.

##VIDEO129201##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.