Seria “Pistruiatul”, de Sarbatori, la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 nov 2020, 01:00

De Sarbatori, Kanal D vine cu o varietate de filme care sa va faca vacanta mai frumoasa.

Magie, bucuria reintalnirii cu amintirile copilariei, suspans, comedie si adrenalina, de toate acestea vor avea parte de Sarbatori cei aflati in fata micilor ecrane, la Kanal D.  Printre productiile care vor corespunde unor preferinte variate, telespectatorii vor putea urmari, la Kanal D, “Pistruiatul”, filmul care a fascinat milioane de romani, timp de mai multe generatii.

Sambata, 27 decembrie 2014 (21:30 -23:00)- Kanal D va difuza prima parte a filmului „Pistruiatul”, iar sambata, 3 ianuarie 2015( 21:30 – 23:30), a doua parte. 

In rolurile principale ii vom putea urmari pe Sergiu Nicolaescu si Costel Baloiu, in regia lui Francisc Munteanu. Intr-un mic orasel de provincie, membrii miscarii ilegaliste pregatesc ziua Eliberarii. Un simpatic baietandru de 14 ani, caruia i se spune “Pistruiatul”, devine eroul acestor evenimente conduse din umbra de prietenul si tovarasul sau, Andrei. Ajutat de profesoara de istorie, de tatal sau si, de cele mai multe ori, de cainele Calu, pustiul face fata cu dezinvoltura si curaj oricarei provocari.

Sambata, 10 ianuarie 2015 (21:30 – 23:15) se incheie mini-seria „Pistruiatul”, cu partea a treia. Inainte de 23 August 1944, Pistruiatul participa la actiuni de pregatire a insurectiei. Arunca manifeste deasupra orasului si incurca actiunile Sigurantei, oferind ofiterilor sai informatii false. Prietenul sau, Andrei, moare eroic, dar baiatul continua sa lupte in locul camaradului disparut, manuind cu indemanare si vitejie mitraliera.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu ratati un film de poveste, o trilogie de succes, “Pistruiatul”, difuzat la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.