Cea mai DENATURATA MAMA. Medicii s-au INGROZIT cand au auzit ce i-a dat propriei fiice ca sa arate bine la un concurs de frumusete!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:38

O adolescenta din Statele Unite, nu a mai apucat sa participe la un concurs de frumusete. A ajuns la de urgenta la spital din cauza mamei sale.

Tanara, originara din Florida, Statele Unite, a fost internata de urgenta in spital cu dureri severe in zona abdominala. Ea urma sa participe la un concurs de Miss, insa din pacate nu a mai ajuns. Medicii au crezut ca ar putea fi vorba de sarcina, insa mama fetei a fost nevoita sa recunoasca motivul pentru care fiica ei ajunsese pe patul de spital.

Femeia ii daduse viermi intestinali propriei fiice pentru ca aceasta sa scada drastic in greutate inainte de concursul de frumusete.

Se pare ca metoda de a slabi cu viemi intestinali este veche de cel putin 100 de ani. Medicii avertizeaza ca infectia cu paraziti intestinali este foarte periculoasa, putand cauza si moartea." Imi pare rau! Am facut asta ca sa fii mai slaba. Aveai nevoie de ceva drastic inainte de concurs ”, i-ar fi spus mama fiicei sale, potrivit cadrelor medicale.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.