Asa brad de Craciun mai rar! Esti curios sa vezi cum arata pomul de Craciun al regelui Cioaba?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 oct 2020, 03:45

Sute de metri de beteala aurie si globuri la fel de stralucitoare, si-au gasit locul in bradul urias de la palatul lui Dorin Cioaba.

Se munceste de zor, de la primele ore ale diminetii. Pomul regelui are trei metri inaltime. Este decorat la fel ca bradul pe care Dorin Cioaba l-a vazut in Parlamentul Germaniei. M-a impresionat bradul din Germania, cand l-am vazut asa de aurit si am zis, pai, daca poporul german isi doreste bunastare, sa copiem si noi ce este bun

Cu poza din telefon, drept sursa de inspiratie, bradul a iesit perfect: mai ceva ca-n povestile nemtesti.

Totul vrem sa fie culoarea aceasta aurie, pentru ca aceasta culoare are o insemnatate mare pt romi, inseamna bunastare, inseamna bogatie.


Dorin Cioaba a avut nevoie de atata beteala, incat a epuizat stocul din magazine. Din asta aurie, chiar nu mai este! ma rog, este alta nuanta, dar nu asta aurie care sa imite aurul.


De mare ajutor i-au fost cei doi nepoti si sotia, Sighisoara.
Si multe le-a dat Mosul celor doi printi. Darurile au sosit deja. In urmatoarele doua zile, regele va lucra mai tot timpul la brad, pentru ca totul sa fie aranjat pana in cel mai mic detaliu pana la Craciun.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.