Andreea Ibacka, despre Craciunul alaturi de Cabral! VEZI ce nu mananca niciodata si ce ii facea sotul ei la inceputul relatiei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:38

Andreea Ibacka a venit in platoul WOWbiz pentru a povesti cum traieste aceasta minunata perioada si ce obisnuieste sa faca in fiecare an de Craciun.

Ea a recunoscut ca isi doreste in fiecare an un brad natural pe care il impodobeste dupa ideile ei intrucat Cabral nu este mare fan al acestor activitati.

" Este cea mai frumoasa perioada a anului. Am intrat in frenezia asta inca de la inceputul lui decembrie, mai ales cand vad orasul asa impodobit. Sarcina de a cumpara bradul ii revine lui Cabral, imi doresc un brad natural mic.

El il cumpara si eu il impodobesc, asta se intampla acum de cativa ani pentru ca in primii ani am crezut ca m-am mutat cu Grinch in persoana, el nu isi dorea brad si voia sa impodobim brazii din fata blocului. Eu impodobesc si casa, imi place mult, am impodobit chiar si tevile cu beteala pentru ca mi se pare ca se vad urat" a povestit Andreea la WOWbiz.

Blonda a marturisit ca ii place sa gateasca si sa faca bunatatile traditionale, insa la cele mai complicate o ajuta si mama ei.

" Nu prepar chiar tot pentru Craciun. Sarmale am invatat sa fac la o filmare. De cateva saptamani la mine in casa miroase a mancare. Piftia o fac alaturi de mama, dar numai din carne de curcan. Nu mananc sorici si grasimi, nu prea imi place porcul. Nu am manifestari de diva, mananc orice, nu mananc salata boeuf si nici tort, nici macar la aniversarile mele" a mai adaugat ea.


" Cabral imi sugereaza mereu subtil cam de ce ar avea nevoie. Anul asta, un gadget... Eu imi cumpar cadourile de Creaciun singura, le impachetez, le pun sub brad si apoi ma bucur ca un copil" a povestit sotia lui Cabral la Kanal D cu privire la cadoul de la Mos Craciun.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vezi video si mai multe imagini pe wowbiz.ro!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.