Uite ce mananca Raluca Badulescu de Craciun! "M-as sinucide daca nu as putea sa mananc sarmale!" - Vezi si ce va mai contine meniul ei anul acesta!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 oct 2020, 02:50

A slabit extrem de mult si a ajuns sa cantareasca 56 de kilograme, desi in trecut era considerata una dintre cele mai grase vedete din lumea mondena de pe la noi.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16773697/1/media-141940855852360600.png
Si ea, dar si fiul ei i-au scris Mosului si spera ca acesta sa le indeplineasca dorintele. "Fiul meu i-a scris deja lista mosului. Sigur o sa vina la el pentru ca este cel mai simpatic si cel mai destept baietel. Ne bucuram de el si ne dorim sa ne dea Dumnezeu sanatate sa fim impreuna. Craciunul il facem aici, aproape de casa. Am mai plecat de cateva ori la Madrid sau Londra si Paris, dar parca nicaieri nu e mai frumos ca aici.

Romanii stiu sa petreaca. Cel mai frumos Mos Craciun din lume este sotul meu. Mosii astia cu muschi si in chiloti, parca nu sunt mosi. Nu se potrivesc cu spiritul Craciunului. De la Mosul adevarat vreau doar sa iasa bine operatiile de tunare la care ma supun. De ce sa nu zic asta." ,a explicat ea.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.