IREAL. Cum arata fetita care nu se poate opri din mancat! Consuma pe saptamana ZECI de KILOGRAME de mancare si tot NU se satura!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 02:30

Viata a devenit un cosmar pentru o fetita in varsta de 9 ani din India! Sufera de o boala rara care o face sa nu se poata opri din mancat.

La varsta ei, Suman Khatun cantareste deja 92 de kilograme. Consuma pe saptamana 180 de banane, 8 kg de cartofi si 14 kg de orez, dar cu toate astea, tot nu se satura. Parintii sunt ingrijorati pentru sanatatea ei! Din cauza greutatii cu mult peste varsta ei, fetita abia se mai poate da jos din pat.

Are probleme cu respiratia, nu se poate juca prea mult alaturi de ceilalti copii.

Suman Khatun are mereu pofta de mancare. Consuma mai mult decat toata familia ei la un loc si tot nu se satura. Pe langa felul principal de mancare, fetita adora dulciurile, ca orice copil de varsta ei. Numai ca in cazul ei, cantitatea de prajituri pe care o manaca pe saptamana este enorma pentru organismul si metbolismul ei.

Boala de care sufera se numeste hipertiroidism. Fetita risca sa devina diabetica si sa dezvolte boli cardiace daca medicii nu ii vor gasi un regim alimentar care sa ii dea senzatia de satietate.
" Imi fac griji pentru viitorul ei. E dureros, toti ceilalti copii ai mei sunt normali", a declarat mama lui Suman Khatun pentru Daily Mail.




Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: