Si-a cautat cu disperare mama care a ABANDONAT-O la nastere. Cand a gasit-o, a aflat un SECRET care i-a DISTRUS viata

Autor: A.D. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 oct 2020, 02:10

O femeie din Brazilia, in varsta de 39 de ani, si-a cautat toata viata mama care o abandonase la nastere.

Dorinta Adrianei dintotdeauna a fost sa-si intalneasca mama care o abandonase la nastere. In varsta de 39 de ani, casatorita de 7 ani, mama si ea la randul ei a unei fetite, Adriana a acceptat sa participe la un show de televiziune care sa o ajute sa-i gaseasca mama.

Sotul Adrianei, pe numele lui Leandro, si el un copil abandonat la nastere, s-a bucurat ca sotia iis va gasi in sfarsit mama.

Prodicatorii show-ului televizat au reusit sa dea de urma femeii care o abandonase la nastere pe Adriana.

Intalnirea s-a petrecut in studioul de televiziune al emisiunii. Adriana a fost extrem de emotionata. Insa mama naturala a Adrianei a instiintat-o ca ea nu este unicul copil pe care l-a abandonat la nastere. I-a spus femeii ca mai are un frate, pe nume Leandro, cu doi ani mai mic decat ea, despre care habar nu are unde ar putea fi.

Adrianei i s-a facut rau cand a auzit una ca asta! Sotul ei este mai mic decat ea cu doi ani, il cheama Leandro si a fost abandonat la nastere la fel ca si ea. Femeia a aflat ca este foarte posibil sa se fi casatorit cu propriul frate." Nu pot sa cred ceea ce-mi spui. Leandro e sotul meu!", i-a spus Adriana mamei sale, izbucnind in plans.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Vestea ca o femeie abandonata la nastere a aflat prin intermediul unei emisiuni TV ca s-a casatorit fara sa stie cu propriul frate a facut inconjurul lumii.

Adriana si Leandro nu au mai aparut la emisiuni TV, dar au transmis un comunicat declarand ca vor ramane impreuna chiar si in aceste conditii.

" Numai moartea ne va desparti! S-a intamplat ceea ce s-a intamplat numai pentru ca Dumnezeu a vrut asa", a adaugat Adriana pentru Daily Mail.

 

 

Taguri: