Iulia Albu a luat in VIZOR personajele tale preferate din YAMAN! Vezi cine a primit TROFEUL WOW SI CINE S-A ALES CU TROFEUL BAU!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:53

Celebrul fashion editor a comentat in EXCLUSIVITATE pentru Kanal D tinutele personajelor tale preferate din serialul de succes "Yaman."

Iulia Albu a dezvaluit pentru site-ul kanald.ro ca este unul din telespectatorii fideli ai serialului "Yaman" deoarece a observat detaliile pe care producatorii au tinut sa le scoata in evidenta in afara de intriga si actiunea. Fashion editorul se refera in primul rand la vestimentatia actorilor si la decorurile fastuoase in care a fost filmata productia.

Iulia a marturisit ca Yaman este una din productiile care imprumuta acel "quelque chose" specific extravagantei hollywoodiene.

Temutul fashion editor nu s-a putut abtine si a luat la puricat vestimentatia protagonistilor din serial. DESCOPERA IN VIDEO DE MAI JOS DACA VREUN PERSONAJ DIN YAMAN A PRIMIT TROFEUL WOW SAU BAU!##VIDEO129648##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.