Caz dramatic! O gravida a murit in drum spre spital din cauza nametilor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:43

Viscolul naprasnic de ieri a facut victime in toata tara. Tronsoane intregi de drum au fost inchise, zeci de oameni au ramas inzapeziti in masini si au avut nevoie de interventia salvatorilor pentru a scapa cu viata.

Vantul puternic a facut, insa, aproape imposibila misiunea lor, care abia au reusit sa ajunga la cei aflati la anaghie. Ore in sir, s-au luptat echipele de interventie pentru a putea ajunge la oamenii disperati care le cereau ajutorul. Zeci de soferi au ramas inzapeziti in mijlocul soselelor,  intr-un imens alb, fara posibilitate de orientare.

Cel mai dramatic caz a fost al unei gravide din Ostrov, pentru care salvatorii n-au mai putut face mare lucru.

Tanara a solicitat interventia ambulantei pentru ca se simtea rau, insa, medicii care abia au reusit sa ajunga la fata locului au descoperit complicatii ce nu suportau amanare.

Cum toate drumurile spre cel mai apropiat spital erau blocate, echipajul a decis sa o duca la spitalul din Constanta, unde se putea ajunge mai usor. Nametii le-au incurcat planurile si masina a ramas blocata.

Tanara a murit in ambulanta, in timp ce medicii se chinuiau sa o tina in viata iar pompierii, sa scoata masina din zapada.

Mai multe drumuri din judet sunt complet impracticabile chiar si la aceasta ora. Bietii oameni care au scapat cu viata trebuie sa astepte trecerea urgiei pentru a putea sa-si recupereze masinile.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Situatia nu s-a imbunatatit nici pe sine.

Sunt, in acest moment, 21 de trenuri anulate in toata tara. In ceea ce priveste transportul aerian, sunt intarzieri de peste 30 de minute din cauza operatiunilor de degivrare.