HORROR. Un spirit MALEFIC denumit "Copilul cu ochii negri" se afla printre noi! Nu o sa-ti vina sa crezi ce declara un expert in PARANORMAL

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:44

Expertii paranormal sustin ca un spirit malefic cu ochii complet negrii, fara iris si fara cornee, a fost vazut pentru prima intr-o zona bantuita din Marea Britanie.

Copilul cu ochii negri este un spirit malefic descris ca avand ochii complet negrii, fara iris sau cornee. Expertul in paranormal, Lee Brickley din Marea Britanie, poltergeist si specialist UFO a lansat o investigatie dupa ce o femeie a povestit ca a fost martora unui eveniment infricosator.

Ea a povestit ca a auzit tipete ingrozitoare in timp ce se plimba in regiunea Birches Valley din Marea Britanie. Initial a crezut ca un copil este in primejdie.

Tipetele pareau a fi ale unei fetite. A si vazut de asemenea silueta unui copil care nu parea sa aiba mai mult de 10 ani. Era o fetita care statea la marginea drumului.

Martora a povestit ca i-a inghetat sangele in vene cand s-a uitat mai bine la copila. Avea ochii complet negri, iar privirea ei a inghetat-o. A intrebat-o pe micuta daca este bine, insa, in loc de raspuns, copila a scos un suierat care nu parea a fi omenesc.



Aceasta nu este, insa, singura povestire de acest gen. Mai multi martori sustin ca ar fi vazut-o pe copila cu ochii complet negri. Lee Brickley a strans multe astel de povestiri infricosatoare pe care le-a publicat in cartea "UFO-s, werewolves and the pig- man".

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.