VIDEO EXCLUSIV! Vedetele au fost razbunate! Iulia Albu si-a spart oua in cap si a bagat mana printre gaini moarte!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 oct 2020, 00:35

Se pare ca au ajuns-o blestemele pe Iulia Albu dupa un an de note proaste acordate fara mila vedetelor de la noi!

Ei bine, nu au ajuns-o! Pentru ca fashion-editorul se tine tare pe pozitie, indiferent de gradul de dificultate al situatiei in care se afla. Asa s-a intamplat si in aceasta seara, la Revelionul Kanal D, cand Andrei Duban a poftit-o pe Iulia sa joace jocul "Adevar sau Provocare". Si cum intrebarea: "Ce vedete te-au sunat in ziua in care ai rubrica la WOWbiz, sa le dai note bune?" nu a fost pe placul Albei, care a refuzat sa raspunda, singura varianta care i-a mai ramas a fost PROVOCAREA.



Ca atare, criticul de moda a fost strans legat la ochi si i s-a cerut sa bage mana intr-un acvariu in care habar nu a avut ce se afla. Si ce credeti ca era inauntru? Gheare si capatani de gaina, extrapoland, rudele raposatei LouLou sau ale actualului cocosel nobil de companie de care vedeta tv este nedespartita. Cu un tupeu aproape inspaimantator, Iulia a bagat mana-i firava printre gainile moarte, a extras o gheara si a replicat sec: "Sper ca nu l-ati taiat pe Jean-Luc Charmois le Doux" (n.r.
actualul cocosel al divei).##VIDEO129873##

Si cand Iulia a facut pe moderatoarea jocului "Adevar sau provocare", toata noaptea s-a chinuit sa o prinda si pe simpatica Teo Trandafir cu o intrebare dificila. Acum, cam greu sa o prinzi pe Teo la capitolul cultura generala, dar este de remarcat tentativa. "Ce desen animat a fost interzis pe vremuri pentru ca eroina principala avea o fustita mult prea scurta?". "Betty Boop", a raspuns din prima Teo.
Si cum regulile jocului spun ca daca interlocutorul stie raspunsul, gazda isi va sparge un ou in cap, Iulia Albu, ditamai diva, a fost nevoita sa se supuna.

Insa din solidaritate Teo a luat si ea un ou. Cele doua si-au spart ouale de frunte, iar rezultatul a fost unul teribil: ambele erau nefierte! Iulia a reusit sa nu se murdareasca, nu si Teo, care a zis, "Daca tot e bal, bal sa fie"...
si s-a manjit singura, pe fata, cu galbenus amestecat cu albus. O splendoare! La multi ani si la mai mare!( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei