Horoscop 2015: Uite care sunt cele cinci zodii care vor castiga cei mai multi bani in 2015!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:46

Anul 2015 este cu noroc la bani pentru 5 zodii, dupa cum afirma astrologii.

Cei nascuti sub semnele Berbecului, Taurului, Leului, Sagetatorului şi Peştilor vor avea parte de mari satisfactii financiare:

BERBEC – Incepeti in forta inca de la debutul anului, cu implicarea intr-un proiect de mare anvergura, care va va asigura o stabilitate financiara pentru urmatoarele luni si care va va determina sa investiti intr-o afacere personala pe care o lasaserati deoparte in ultima perioada. Chiar daca veti intampina cateva dificultati, pana la urma se va dovedi ca toate alegerile facute au fost corecte.



TAUR – Sunteti mai increzatori ca niciodata in fortele voastre, asa ca va veti deschide o afacere la care visati de foarte multa vreme. Chiar daca la inceput se anunta a fi destul de dificil, pana la urma aveti noroc, iar lucrurile incep sa se aseze si sa devina profitabile, mai ales ca anumite persoane va vor aprecia initiativa si vor investi alaturi dumneavoastra.

LEU – Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.