A vazut MOARTEA cu ochii. Cum a supravietuit o fetita singura in padure dupa ce avionul in care se afla familia ei s-a PRABUSIT

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:46

O fetita in varsta de doar 7 ani a uimit o lume intreaga! A supravietuit miraculos dupa ce avionul in care se afla ea si familia ei s-a prabusit intr-o padure.

Sailor Gutzler, o fetita in varsta de sapte ani, din Statele Unite se afla intr-un avion, privat, de dimensiuni mici, impreuna cu familia ei cand nenorocirea a facut ca aparatul de zbor sa se prabuseasca intr-o padure. Avionul era pilotat de tatal ei, iar alaturi de acesta se mai afla mama, sora fetitei si una dintre verisoare.

Din motive inca necunoscute, tatal a pierdut controlul asupra aparatului de zbor.

Toti pasagerii, in afara de micuta Sailor Gutzler au murit la impactul cu solul. O minune a facut ca Sailor sa scape doar cu cateva zgarieturi si traumatisme usoare. Fetita nu s-a speriat de tragedia care s-a abatut asupra ei si asupra familiei!

Chiar daca sangera, a continuat sa mearga prin salbaticie ore in sir pana cand a ajuns intr-un sat. A batut la usa primei case care i-a iesit in cale unde a cerut ajutor, informandu-i totodata despre accidentul aviatic in care familia ei si-a pierdut viata.



Sailor Gutzler alaturi de mama si sora ei

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: mirror.co.uk

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.