OBSESIA pentru VARICE i-a luat mintile. I-a cerut medicului sa ... continuarea te va INFIORA!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:46

O femeie in varsta de 39 de ani din Liverpool, Marea Britanie, a suferit ani de zile de o boala care i-a intunecat mintile.

Claire Jones era obsedata de varicele de la picioare. Boala ajunsese sa puna rau stapanire pe ea. Nu mai purta deloc fuste, isi acoperea picioarele chiar si in casa, iar cel mai grav lucru a fost ca i-a cerut medicului sa ii amputeze picioarele pentru a scapa de varice.

Obsesia se transformase intr-o adevarata fobie! Medicii au alertat familia si au sfatuit-o pe Claire sa caute ajutor din partea psihiatrilor, mai ales ca ajunsese sa aiba cateva atacuri de panica pe zi din aceasta cauza.

Din fericire, terapia a ajutat-o sa scape de aceasta fobie obsesiv compulsiva inainte ca lucrurile sa ia o intorsatura tragica. "Eram hotarata sa-mi tai singura picioarele numai ca sa scap de obsesia varicelor", a declarat femeia pentru Daily Mail.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.