IMAGINI in EXCLUSIVITATE cu Nutu Camataru si proaspata lui sotie. Brazilianca nu-l SCAPA o secunda din ochi!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Sunt scumpi la vedere, dar si la vorba. Insa, nu se despart nicio clipa! Avem imaginile rare cu Nutu Camataru si „brazilianca” lui, in exclusivitate!

Ora 9.30: Nutu Camataru ajunge la Curtea de Apel. Nu este singur. Iubirea vietii lui il insoteste. De cand este in arest la domiciliu, Brazilianca nu il mai scapa din ochi! Tanara pare sa se simta deranjata de prezenta camerelor de luat vederi. Chiar daca sunt impreuna de aproape doi ani, nu s-a obisnuit nici acum cu celebritatea iubitului.

Il lasa, totusi, sa intre singur in sala de judecata.

Dar el o urmareste cu privirea pana ce ea se urca in taxi. Odata ce Brazilianca a plecat, Nutu Camataru isi vede de drum. In sala de judecata il intalneste pe fratele sau Sile Camataru. Mirarea se citeste pe chipul lui Sile cand e intimpinat cu urari de an nou.

Fata in fata in sala de judecata cei doi frati au reusit sa vorbeasca doar prin semne. Sunt acuzati de santaj, camatarie, tentativa de omor calificat si omor deosebit de grav.

In dosar sunt cercetate 50 de persoane, printre care si membri ai Clanului Sportivilor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Legatura exista pentru ca Sile Camataru cere judecatorilor sa i se schimbe incadrarea juridica intr-un alt dosar de proxenetism. Chiar daca este dupa gratii, Sile Camataru pare sa aiba inlocuitor care-i duce mai departe afacerile. Imaginile sunt din seara de Revelion, cand unul dintre fiii lui Sile era sarbatorit de apropiati.



##VIDEO130070##