Fenomen BIZAR pe cerul Romaniei. O lumina extrem de puternica a bagat in sperieti locuitorii unui sat!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 22:05

Timp de cateva secunde, imaginile surprinse de cateva camere de supraveghere arata cum, in toiul noptii, cerul se lumineaza brusc.

Autoritatile incearca sa explice fenomenul. In zona Vrancea, un fenomen ciudat a tulburat linistea localnicilor. La ora 3 si 5 minute, cat arata aceste camere de supraveghere, montate de proprietari, la casele lor, o lumina orbitoare a aparut deodata.

Pe imagini se vede cum umbrele copacilor se misca, rapid, in partea opusa sursei de lumina. Ceea ce ar intari ideea unui meteor care ar fi intrat in atmosfera Pamantului exact in zona Romaniei.

Sau sa fi fost o racheta?

Dar, sa privim mai atent, imaginile trimise de telespectatori. La un moment dat, se observa ceva in luneta masinii parcate ce ar putea deslusi acest fenomen. Iata momentul cu incetinitorul. Este cat se poate de clar ca lumina intensa a fost provocata de ceva ce a traversat cerul Romaniei. Se observa in geamul masinii reflexia unei surse imense de lumina ce se deplaseaza cu o viteza uluitoare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dar, autoritatile inca nu s-au pus de acord asupra fenomenului ciudat din toiul noptii. Inca asteptam sa ne lamurim despre aparitia luminoasa ce a brazdat azi-noapte cerul tarii.

##VIDEO130118##

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.