DRAMA SFASIETOARE a cumnatei Mihaelei Radulescu! I-a murit copilul la cateva ore dupa nastere, iar mai apoi a fost DIAGNOSTICATA cu CANCER

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Este mereu in lumina reflectoarelor, insa, putini stiu ce suferinta ascunde! Anca Radulescu, cumnata Mihaelei Radulescu a trecut prin momente dificile.

De profesie make-up artist, Anca Radulescu este obisnuita cu lumea showbiz-ului chiar daca nu este cea care sta in lumina reflectoarelor. Anca este casatorita de mai bine de 25 de ani cu fratele Mihaelei Radulescu. Invitata la "Teo show", Anca a povestit momentele cumplite prin care a trecut.

Viata a incercat-o greu! Insarcinata cu primul copil, Anca avea sa sufere la nastere complicatii. A stat in coma 3 saptamani, iar cand si-a revenit a aflat ca bebelusul nu a supravietuit decat cateva ore.

Era baietel. Pierderea primului copil era cat pe ce sa o aduca in pragul nebuniei. Mihaela Radulescu a fost cea care a ajutat-o foarte mult, ridicandu-i moralul. Si tot Mihaela a fost cea care a dus-o la un specialist atunci cand medicii i-au pus Ancai un diagnostic crunt: cancer cerebral.

Cu sprijinul familiei, al sotului, al parintilor, al socrilor, dar mai ales al Mihaelei Radulescu, Anca a reusit sa depaseasca cu bine toate aceste momente extrem de dificile.
A reusit sa ramana insarcinata a doua oara, iar copilul s-a nascut perfect sanatos, ea si sotul ei avand o madrete de fata, o adolescenta in varsta de 19 ani.
In privinta diagnosticului de cancer, a ajutat-o foarte mult faptul ca boala nu era in stadiu avansat, medicii reusind sa-i indeparteze cu succes tumoarea cerebrala.

##VIDEO130123##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.