A vrut sa comita CRIMA PERFECTA, dar un detaliu neasteptat l-a dat de gol. Nu se astepta la asta!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 21:40

Wai Hong Tsang, un tanar om de stiinta in varsta de 33 de ani, a crezut ca o scape basma curata dupa ce si-a ucis fosta sotie.

Barbatul, de profesie chimist, si-a ucis fosta partenera in bataie. Barbatul planuise din timp crima deoarece isi aranjase un alibi perfect care il plasa la cel putin 50 de km distanta in momentul in care crima a avut loc. Cei doi se luptau in instanta pentru custodia copilului. Se pare ca fosta partenera a barbatului nu voia sa imparta custodia minorului.

Criminalul isi luase aproape toate masurile de precautie.

Le spusese polititilor ca in momentul crimei se plimba cu bicicleta intr-o zona care se afla la cel putin 50 km de locul crimei. Isi inchisese chiar si telefonul pentru a nu fi urmarit. Insa, spre ghinionul lui, politistii au gasit imagini preluate de sateliti care il plasau pe Wai Hong Tsang in zona unde fosta partenera locuieste la ora la care crima fusese infaptuita.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.