„Je suis Charlie”, cele 3 cuvinte care unesc lumea intreaga. Milioane de oameni au solidarizat cu victimele atacului din Franta

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 21:20

„Je suis Charlie”, cele 3 cuvinte care unesc lumea intreaga! Oameni de pe tot globul au iesit in strada, in semn de solidaritate fata de victimele atacului de ieri din Franta.

Numele revistei franceze sta acum pe buzele tuturor celor care protesteaza fata de terorism. „Je suis Charlie” sunt cuvintele care unesc lumea intreaga impotriva terorismului, dupa ce 10 jurnalisti ai revistei Charlie Hebdo au fost omorati din simplul motiv ca s-au exprimat liber.

Alaturi de ei, au fost impuscati doi politisti. Inca de-aseara, pe strazile din Franta s-au strigat si s-au scris cele 3 cuvinte: „Je suis Charlie”, adica „Eu sunt Charlie”.

Tineri, barbati, femei, cu totii si-au scris cuvintele chiar si pe propriile frunti, in semn de solidaritate cu familiile jurnalistilor omorati de cei doi teroristi.

In toate marile orase ale lumii, oamenii au iesit pe strazi in semn de solidaritate cu victimele masacrului. Cu totii au titrat aceleasi 3 cuvinte: „Eu sunt Charlie” sau „Noi suntem Charlie”. Si starurile de la Hollywood si-au exprimat solidaritatea fata de jurnalistii omorati de suspectii islamici.

In timp ce o lume intreaga este in doliu, un lider al retelei teroriste „Stat Islamic” saluta atacul comis la redactia Charlie Hebdo.

##VIDEO130175##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.