Era o tanara frumoasa, insa viata i s-a schimbat complet dupa a aflat ca sufera de o boala incurabila. S-a ingrasat 50 de kg in numai 7 luni!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:47

Laura Pell, o tanara in varsta de 34 de ani din Marea Britanie, era o femeie foarte atragatoare in urma cu 7 luni, inainte ca boala sa i se declanseze.

Tanara era o femeie normala care avea grija de silueta ei. Mergea des la sala, insa, in urma cu 7 luni a aflat ca sufera de o boala ingrozitoare. Corpul ei acumuleaza in mod excesiv lichidele din organism. S-a ingrasat 50 de kg in numai 7 luni. Tesuturile i se umfla de la o zi la alta. Medicii nu i-au gasit deocamdata un tratament care sa o ajute sa se vindece de aceasta afectiune.



Femeii ii este frica ca va ajunge intr-un asemenea hal incat nu o sa se mai poata misca: "Am dureri ingrozitoare si ma misc foarte greu. Ultimele 6 luni au fost un chin pentru mine. Asta nu e viata! Stiu ca lumea cand se uita la mine crede ca am ajuns asa din cauza ca mananc prea mult, dar e total gresit", a marturisit Laura pentru The Mirror.
Tanara tine dieta de cand se stie.

In urma analizelor medicale amanuntite, medicii au descoperit ca Laura sufera de tumoare la glanda pitulara. Din fericire pentru ea, testele au aratat ca este benigna. Tanara asteapta sa se opereze, sperand sa revina la viata de dinainte de cumplita boala.


Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Sursa foto: mirror.co.uk

 

Taguri: