CE FACI IN WEEKEND? Cele mai bune alegeri pentru un sfarsit de saptamana perfect

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Va asteapta un weekend de exceptie! Am aflat pe ce partii e cea mai buna zapada, cat costa o zi la schi, un weekend de poveste in hotelul de gheata sau la baile termale.

Pentru cei care vor o vacanta in afara tarii, am vesti foarte bune. Asadar, sa inceapa distractia! Doamnelor si domnilor, duminica este ziua in care bucurestenii merg fara pantaloni cu metroul! Daca sunteti lipsiti de inhibitii, la ora 15 se da startul calatoriei de la statia de metrou Unirea. Nu va trebuie decat un rucsac in care sa tineti pantalonii pe durata calatoriei si o cartela de metrou.

Nu pierdeti timp si bani pentru a merge pe o partie care nu e in stare buna.

Aflati lista locurilor unde schiurile merg ca unse pe stratul gros de zapada. Pe partia Bradu din Poiana Brasov, stratul de zapada atinge 70 de centimetri. In plus, daca temperatura scade sub -4 grade, tunurile de zapada vor porni automat, asa ca nu exista niciun risc sa ramaneti cu schiurile intepenite! Sa vedem, insa, cat ne costa distractia!

Daca nu mai vreti sa inchiriati echipamentul, ci sa-l cumparati, pregatiti-va pentru o investitie serioasa! Vreti sa incercati ceva nou? Luati-va inima in dinti, incarcati-va cu multa caldura sufleteasca si dormiti la minus 2 in Hotelul de Gheata de la Balea

Lac! O noapte intr-o camera dubla costa 440 de lei. Intr-un igloo e si mai scump- 660 de lei.

##VIDEO130204##

Fie gerul cat de crunt, la baile cu apa termala nu prea conteaza. Si ce momente de rasfat puteti trai! Mai am un pont! Vacantele in afara tarii sunt mai ieftine dupa sarbatori chiar si cu 40%. Hotelierii au redus, masiv, tarifele, iar biletele de avion au preturi mai mici in ianuarie si februarie.

Pachetele turistice pornesc de la 130 de euro de persoana pentru Ungaria sau Slovacia! Pentru o saptamana in Dubai sau un safari in Kenia, preturile pleaca de la 490 de euro de persoana.

Vreti sa intrati in lumea basmelor? Personajele din „Scufita Rosie”, „Rapunzel”, „Cenusareasa”, „Jack si vrejul de fasole” se intalnesc in inima padurii. Meryl Streep este o necrutatoare vrajitoare, Johnny Depp este Lupul cel rau, Chris Pine- Fat-Frumos, iar Anna Kendrick- Cenusareasa.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Inainte sa-mi iau ramas bun, va mai dau un sfat- zambiti ori de cate ori aveti ocazia. Exercitiul acesta face... sufletul frumos! Sunt Ilinca Obadescu, ne revedem joia viitoare!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.