Yaman - Rezumatul episodului 8

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 30 sep 2020, 21:00

Yaman hotaraste sa se intoarca la familia Serez.

Yaman vrea ca imaginea sa ii fie reabilitata dupa ce a fost acuzat pe nedrept de furt si hotaraste sa se intoarca la familia Serez cu o conditie. Yaman este profund ranit in orgoliu si demnitate si nu vrea sa vina sa locuiasca inapoi cu familia Serez pana ce parintii Mirei nu isi cer scuze fata de el. Acestia au fost extrem de necrutatori cu el, injosindu-l in fata tuturor cunoscutilor dupa ce l-au acuzat ca le-a furat banii din casa.

Mama Mirei a fost cea mai inversunata si chiar l-a palmuit pe Yaman si nu doar atat, ea a recurs si la un gest extrem, acela de a chema politia. Dupa ce incidentul a fost rezolvat, iar adevaratul vinovat, adica Orkun, a iesit la iveala, parintii Mirei, de nevoie au fost siliti sa isi ceara scuze in fata baiatului de cartier. La fel si socrul lui Selim care nu i-a prea dat sanse lui Yaman de a se integra intr-o familie atat de ilustra.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

Intoarsa inapoi in Turcia, Mira are sentimente din ce in ce mai puternice fata de Yaman si vrea sa acorde o sansa relatiei, insa Yaman ii cere sa lamureasca situatia cu Orkun si

sa se desparta de el. Insa, Orkun vrea sa o ceara de sotie pe Mira, nestiind ce pune la cale cea pe care o foloseste ca amanta.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.