Minodora, DEZVALUIRI in EXCLUSIVITATE. Adriana Bahmuteanu si cei doi copii ai sai s-a refugiat acasa la cantareata

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Minodora a facut declaratii incendiare despre cel mai recent scandal Adriana Bahmuteanu - Silviu Prigoana.

Potrivit declaratiilor cantaretei, Adriana Bahmuteanu si cei doi copii ai cuplului Bahmu- Prigoana s-au refugiat pentru cateva zile acasa la Minodora. Artista si prezentatoarea TV sunt prietene bune de foarte mult. Minodora nu a comentat nimic despre cel mai recent scandal al nabadaiosului cuplu Bahmu- Prigoana.

A marturisit, insa, la Teo show, ca a fost socata de comportamentul celor doi fii ai cuplului Bahmu- Prigoana.

In varsta de 7, respectiv 4 ani, cei doi copii ai cuplului i s-au parut niste copii rasfatati, nervosi, dezorientati, dupa cum insasi Minodora a declarat.

" Este pentru prima data in viata mea cand am observat doi copii cu un comportament care nu e normal. Mai vezi copii rasfatati si cu un anumit tip de comportament, insa, nu asa cum i-am vazut eu pe copiii Adrianei.
Dupa ce a plecat ea, mi-a trebui vreo doua zile sa-mi revin pentru ca am fost socata psihic. Si nu exagerez cu nimic pentru ca nu sunt o persoana care minte sau care exagereaza
", a declarat Minodora.

Urmareste materialul de mai jos si afla ce anume a socat-o pe Minodora atat de tare in comportamentul copiilor Adrianei Bahmuteanu si ai lui Silviu Prigoana!

##VIDEO130276##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.