Taylor Swift adora sarbatorile de iarna. Artista si-a dorit sa aiba cel mai frumos brad de Craciun!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:48

Spiritul sarbatorilor de iarna le-a cuprins si pe vedetele din intreaga lume! Taylor Swift a tinut sa aiba un brad ca din povesti!

Cu siguranta celebritatile au cele mai mari pretentii de la Mos Craciun asa ca se straduiesc nevoie mare sa-l impresioneze cu cele mai spectaculoase decoratiuni! Familia prezidentiala Obama l-a intampinat pe Mos Craciun asa cum se cuvine!

O armata de oameni au lucrat pentru ca locuinta Presedintelui sa se transforme intr-un veritabil taram al lui Mos Craciun, iar rezultatul este absolut spectaculos! Dintre vedetele care s-au agitat sa aiba bradul cel mai frumos impodobit se afla Taylor Swift.

Ea a folosit ornamente rosii inedite si multe multe luminte albe.

Excentrica Kelly Osbourne dupa ce a terminat de pus globurile, beteala si luminitele, si-a invitat cativa prieteni, printre care modelul Chrissy Teigen si celebrul PR Simon Huck, pentru a-i admira opera! A primit aplauze de la fanii ei de pe Instagram!

##VIDEO130350##

Bradul de Craciun al Madonnei este unul cat se poate de traditional! Diva si-a pozat catelul familiei stand tantos langa pom.

Bradul familiei Kardashian a fost decorat intr-un stil apolent! Un decor perfect pentru selfie-uri! Cat despre bradul din casa lui Alec Baldwin, acesta a fost impodobit de sotia actorului, Hilaria, ajutata de fiica lor in varsta de 1 an si jumatate, micuta Carmen!

Ne indreptam acum atentia catre un alt copil vedeta, si anume Blue Ivy! Fiica lui Beyonce si a lui Jay Z a fost fascinata de impunatorul brad de Craciun, care abia se mai intrezareste prin multitudinea de globuri! Paris Hilton a fost cea mai cuminte blonda din showbiz anul acesta.
Nu a iesit in evidenta decat prin faptul ca si-a imbracat simpaticul catel intr-un costum de elf!

Proaspat parasita de sot pentru o domnita mai tanara si mai supla, Mariah Carey nu a stat sa-si planga in pumni, ci si-a facut un bradroz bombon! A sperat, probabil, ca va reusi astfel sa-l induplece pe Mos Craciu sa-i lase sub bradut un iubit nou-nout!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.